Untuk dijual Renault Fluence Black Edition | EvoMalaysia.com



Download videos:


European designed & engineering with a Japanese heart is just great for price & reliable.



Tags:
black edition cardock grab renault fluence black edition renualt fluence


Fiqa Firzadiq
Hahahaha Mirage, buruk gila kan
Legolas
sejuk je tgok muka abg ni ..
Muhammad Fudhail Roslan
jual dekat carsome
Princess Solace
RENAULT bagi aku foot massage+dinner show pun takde benda yg positif yg boleh aku comment.🤣🤣🤣
daing m faisal daing muda
nice audio bro. kena maintain audio mcm ni
metal box
Moga dpt buyer cecepat bro\n\nAde satu request\nBole tak tuan buat video\nKenapa kereta baru manual transmission sgt2 kurang ditawarkan di malaysia?\nYa majoriti nak auto.. tapi kenapa langsung tak ade option tu langsung?\n\nTq bang 😘
trustgtr33
value for 2015 around 30 ish only from 120k, very steep depreciation but probably a good used buy